POTTINGER NOVACAT X8 ED Collector + NOVACAT 301 ED


S kosačkami NOVACAT získate základ pre čisté krmivo. Vynikajúca kvalita rezu je dosiahnutá vďaka jedinečnému sledovaniu terénu a zároveň poskytuje maximálny výkon.

Kondicionér EXTRA DRY je spoločný vývoj s Inštitútom poľnohospodárskej techniky (IMAG-DLO) vo Wageningene (Holandsko), ktorý začal v roku 1997, aby dokázal, že existuje lepší spôsob.

Rýchle, rovnomerné sušenie

Prsty v tvare V z kalenej ocele narážajú na steblá v zbere a zaručujú plynulý tok krmiva. Intenzitu kondicionovania môžete flexibilne upravovať zmenou medzery medzi hrotmi a protiklapkou. Okrúhla, veľkoobjemová kapucňa kondicionéra a nastaviteľné vodiace lopatky umožňujú umiestnenie voľnej a vzdušnej prikrývky. Nastaviteľné riadkové dvierka môžu byť použité buď pre širokú prikrývku alebo na vytvorenie riadku, v závislosti od individuálnych požiadaviek.

So zberačom COLLECTOR môžete kosiť, upravovať a zhrnúť riadok v jednom prejazde. Ušetríte čas a peniaze a znížite riziko počasia. So systémom COLLECTOR môže byť plodina umiestnená tak, aby vyhovovala vašim požiadavkám: ako široká prikrývka, v riadku alebo široko rozložená na jednu stranu. Priečne dopravníkové pásy sa dajú jednotlivo hydraulicky otáčať a v prípade potreby sa dajú ľahko odstrániť. Máte veľkú flexibilitu pri nastavovaní rýchlostí pásu. Rovnomerné umiestnenie riadkov je možné aj na strmom teréne.

Značka: Pottinger

Model: Pottinger NOVACAT X8 ED

Predná kosa: POTTINGER NOVACAT 301 ED

Záber prednej kosy: 3,5m

Záber: 8,3m

Výkon: 10ha/hod.

Typ zariadenia: Zadná + predná kosa

Agregácia: Traktor 200hp