PÖTTINGER NOVACAT X8 RCB Collector + NOVACAT 301 RCB


S kosačkami NOVACAT získate základ pre čisté krmivo. Vynikajúca kvalita rezu je dosiahnutá vďaka jedinečnému sledovaniu terénu a zároveň poskytuje maximálny výkon.

Valcový kondicionér je vhodný najmä pre lucernu a ďatelinu vďaka svojim precíznym schopnostiam kondicionovania. Uhlový profil drážky v tvare skrutkovice má vysoký ohybový a stláčací účinok a zaručuje dokonalý prenos krmiva z žacej lišty. Valce do seba zapadajú, aby steblá rovnomerne zvlnili a vytvorili rovnomernú pokrývku krmiva. Rozostup valčekov je variabilný vďaka výškovo nastaviteľnému hornému valčeku. Tlak kondicionéra je možné nastaviť na oboch stranách pomocou ručnej kľuky. Ak sa medzi valce dostanú cudzie predmety, medzera sa môže otvoriť až o 120 mm.

So zberačom COLLECTOR môžete kosiť, upravovať a zhrnúť riadok v jednom prejazde. Ušetríte čas a peniaze a znížite riziko počasia. So systémom COLLECTOR môže byť plodina umiestnená tak, aby vyhovovala vašim požiadavkám: ako široká prikrývka, v riadku alebo široko rozložená na jednu stranu. Priečne dopravníkové pásy sa dajú jednotlivo hydraulicky otáčať a v prípade potreby sa dajú ľahko odstrániť. Máte veľkú flexibilitu pri nastavovaní rýchlostí pásu. Rovnomerné umiestnenie riadkov je možné aj na strmom teréne.

Značka: Pottinger

Model: Pottinger NOVACAT X8 RCB

Predná kosa: POTTINGER NOVACAT 301 RCB

Záber prednej kosy: 3,04m

Záber: 8,3m

Výkon: 10ha/hod.

Typ zariadenia: Zadná +predná kosa

Agregácia: Traktor 200ks