VADERSTAD Top Down 400


Vykonaním viacerých operácií dokáže TopDown vytvoriť dobré osivové lôžko jedným prejazdom. Počas najhektickejších období na farme máte prospech zo zachovanej pôdnej vlhkosti, nízkeho zhutnenia pôdy a vysokej kapacity.

TopDown 400 je vysoko intenzívny viacúčelový kultivátor, ktorý vykonáva plytkú kultiváciu v plnom rozsahu aj hlbokú kultiváciu v jednom jedinom prejazde. Prispôsobením pracovného výsledku rôznym podmienkam na poli je TopDown vysoko všestranný viacúčelový kultivátor s bezkonkurenčným výkonom. TopDown redukuje priechody, zachováva zemnú vlhkosť, zvyšuje kapacitu a znižuje náklady na prípravu pôdy.

TopDown je viacúčelový kultivátor, ktorý kombinuje intenzívny diskový kultivátor spolu s robustným trojnápravovým radličovým kultivátorom v tom istom stroji. Disky s rozstupom 12,5 cm na jednotlivo zavesených ramenách diskov vytvárajú jemný sklon rezaním a miešaním vrchnej pôdy. Hroty s rozstupom 27 cm potom uvoľnia a premiešajú pôdu a zvyšky plodín až do pracovnej hĺbky 30 cm. V posledných dvoch pracovných zónach potom rovnačka a ubíjačka zaisťujú rovnomerný a úplne znovu spevnený povrch.

Značka: Vaderstad

Model: Vaderstad TopDown 400

Typ zariadenia: Kombinovaný kyprič

Výkon: 4ha/hod.

Záber: 4m

Agregácia: 300hp